Varkenshaas met dragonboter in pancetta

Hoofdgerecht
  

under-heading

Varkenshaas met dragonboter in pancetta

Ingredienten

2 stukjes varkenshaas a 250 gr zonder eindstukje
50 gr gezouten roomboter
2-3 eetlepels vers gehakte dragon
18 plakjes pancetta

Bereiding

..Laat de roomboter op kamertemperatuur komen.
Hak de verse dragon fijn en meng deze door de boter.

Leg 9 plakjes pancetta op een snijplank en smeer de pancetta in met ⅓ van de dragon boter.
Leg het varkenshaasje hierop en rol de pancetta erom heen.
Handig is als je er een touwtje omheen bindt zodat de pancetta tijdens het bakken niet loslaat.
heb je langwerpige plakjes pancetta dan kan je deze eventueel vaststeken met een cocktailprikker

Herhaal dit met het andere varkenshaasje.

Bak of grill de varkenshaasjes tot deze mooi rose van binnen zijn.

Snij de varkenshaasjes in in vieren ( 2 stukjes p.p.) en leg wat dragonboter op de warme varkenshaasjes.

Algemeen


persons : 4
time : 25 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken