Turksbrood met kruiden en kaas

Lunch


under-heading

Turksbrood met kruiden en kaas

Ingredienten

1 turks brood
100 gr boter
1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt
1 eetlepel verse basilicum, fijngehakt
1 teentje knoflook, uitgeperst
50 gr jonge geraspte kaas

Bereiding

Snijd het brood aan de bovenkant in maar snij niet helemaal door. Laat de onderkant aan elkaar zitten.

Smelt de boter en meng deze met de knoflook, basilicum en peterselie. Wrijf dit kruidenmengsel tussen de broodstukjes in.
Verdeel de kaas erover en bak het brood in een voorverwarmde oven van 200 Gr.C tot de kaas is gesmolten.
Serveer het brood zo in zijn geheel, iedereen kan dan lekker een stuk afbreken.

Serveertip:
Lekker voor bij de lunch en/of bij een bbq

Algemeen


: nvt
: 15 minuten
: Lunch bij William en Anneke
: Afdrukken