Tosti funghi met ei

Lunch
  

under-heading

Tosti funghi met ei

Ingredienten

200 gr champignons
150 ml groene perst
70 gr feta kaas
5 eetlepels boter
2 teentjes knoflook
4 eieren
150 gr belegen kaas
8 sneetjes volkorenbrood

Bereiding

Verhit 3 eetlepels boter en bak de champignos in ca 10minuten goudbruin. Voeg de fijngehakte knoflook en peterselie toe en bak nog 1 minuut. Verdeel de champignons over 4 sneetjes brood, verkruimel de feta erover en beleg met de plakken kaas.
Steek met een steker of glas uit de 4 overige boterhammen.
Verhit een klontje boter in een koekenpan op een lage stand. Leg 1 boterham in de pan en breek 1 ei in het gat. Bak circa 3 minuten tot het eiwit gestold en de eidooier nog zacht is.
Herhaal met de rest van de boterhammen.
Leg de boterhammen met gebakken ei op e boterhammen met champignons en rooster de tosti's circa 7 minuten in de oven van 180 grC.
Serveer met de pesto

voedingswaarde 690 kcal.p.p.

Algemeen


persons : 4 personen
time : 30 minuten
book : Tijdschrift Boodschappen
print : Afdrukken