Rode peper knoflookmayonaise

Saus / Dressing
  

under-heading

Rode peper knoflookmayonaise

Ingredienten

1 sjalotje, fijngesnipperd
naadjes van ¼ takje rozemarijn, fijngehakt
1½ eetlepels zonnebloemolie
1 rode peper, zonder zaadjes en fijngesnipperd
2½ eetlepel mayonaise
1 eetlepel volle yoghurt
1 eetlepel melk

Bereiding

Verwarm de zonnebloem olie en fruit de knoflook, sjalot. rozemarijn en het pepertje 3 minuten.
Temper het vuur en voeg een paar eetlepels water toe. Laat het mengsel 5 minuten smoren.
Wrijf het mengsel door een zeef en laat afkoelen.

Klop een sausje van het pepermengsel, de mayonaise, de yoghurt en de melk.

Opmerking: Ik heb geen melk gebruikt maar 2 eetlepels halfvolle yoghurt.

Algemeen


persons : 4
time : 10 minuten + afkoeltijd
book : c1000: Lekker eten zonder fratsen
print : Afdrukken