Rivierkreeft met mango

Voorgerecht
  

under-heading

Rivierkreeft met mango

Ingredienten

2 bakjes rivierkreeftjes
1 mango
3 eetl. whisky saus
1 eetl. mayonaise
1½ eetl. whisky ( slijter)
zout & peper
sla voor garnering

Bereiding

Schil de mango, snijd hem in plakken en daarna in reepjes.
Plaats de vulringen op de borden en vul deze met de mangoreepjes.*

Haal de rivierkreeftjes uit de doosjes en dep deze droog.
Verdeel de rivierkreeftjes over de vulringen.

Maak een sausje van de kant en klare whisky saus, de mayonaise, de whisky en breng deze eventueel op smaak met zout en peper.

Leg wat salade rondom de vulringen en verwijder deze voorzichtig.

Schenk wat van de saus over de rivierkreeftjes.


* Geen vulringen, maak dan een mooi bergje van de mangoreepjes

Algemeen


persons : 4
time : 15 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken