Pulled Pork met rode koolsalade en tortilla

Hoofdgerecht
  

under-heading

Pulled Pork met rode koolsalade en tortilla

Ingredienten

Pulled Pork

Rode koolsalade

8 kant en klare tortilla's

Koriander mayonaise:
2 dooiers van vers eieren
50 ml limoensap
zout en peper
500 ml zonnebloemolie
bosje koriander

Bereiding

Bereid de Pulled Pork volgens dit recept.
Wij hebben dit gerecht gegeten met Pulled Pork die over was van een andere dag.

Bereid de rode koolsalade volgens dit recept.

Maak de koriander mayonaise:
Zorg dat de eidooiers op kamertemperatuur zijn/ Doe ze in een hoge maatbeker, voed de limoensap toe, peper en zout en mix met een staafmixer. Giet de olie er, met de staafmixer draaiend, in een dun straaltje bij. Hak een bosje koriander grof en meng door de mayonaise.
U heeft waarschijnlijk te veel mayonaise, gebruik deze de volgende dag voor een ander gerecht.

Verwarm de tortilla en leg ze heerlijk met d erode kool, pulled pro en mayonaise.

Opmerking: Wij houden niet zo van koriander dus ik had er maar een klein beetje verse koriander doorheen gedaan.

Algemeen


persons : 4 personen
time : 15 minuten
book : Kookboek: The Big Green Egg Book
print : Afdrukken