250 gr volkoren penn
300 gr tuinerwten ( diepvries)
1 bosje radijs
100 gr zeekraal
250 gr warmg gerookte zalmstukken
3 eetlepels sudhi-gember (potje)
6 eetlepels Griekse yoghurt
1 theelepel wasabi ( tbe)
2 eetlepels maanzaad
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Voeg d laatste 3 minuten de tuinerwten toe. Giet af en spoel onder koud stromend water en laat goed afkoelen en uitlekken.
Snijd ondertussen de radijsjes in kwarten en snijd de zeekraal in stukjes.
Verwijder he tel van de zalm en verdeel in stukjes.
Snijd de sushi-gember heel fijn en meng met de yoghurt en wasabi tot een dressing.
Voeg de dressing, zeekraal, radijsjes en ⅔ van de zalm toe aan d pasta en tuinerwten en schap om.
Verdeel de rest van d zalm erover en bestrooi met maanzaad.
Lekker met een schijfje limoen
Bevat p.p. 460 Kcal
28 gr eiwit
12 gr vet
55 gr koolhydraten
660 gr natrium
9 gr vezels
Opmerking: Voor een oplettende kijker, ik heb me vergist in de topping, ipv maanzaad heb ik er zwarte sesamzaadjes over gestrooid: was ook lekker!
: 4
: 15 minuten
: Tijdschrift Allerhande juni 2015
: Afdrukken