Mini omelet uit de muffin vorm

Lunch
  

under-heading

Mini omelet uit de muffin vorm

Ingredienten

7 eieren
2 eetlepels melk
zout en peper

vulling naar keuze:
-gebakken champignons
- gebakken uien
- geraspte kaas met tomaat
- geitenkaas
- bosuitjes
- erwten met munt
- gebakken paprikablokjes

Bereiding

Klop de eieren los met de melk en breng deze op smaak met zout en peper. Indien gewenst kan je er nog kruiden bij doen zoals bv Italiaanse kruiden, bieslook, paprikapoeder enz.

Vet de 12 holtes van een muffinvorm goed in.
Voeg je vulling toe en het eimengsel eroverheen.

Bak 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 Gr.C krokant en goudbruin.
Laat ze iets in de vorm afkoelen voor je ze eruit haalt.

Heelijk als ontbijt of bij de lunch. Kan zowel koud als warm gegeten worden


Algemeen


persons : 12 stuks
time : 25 minuten
book : Lunch bij William en Anneke
print : Afdrukken