Mini aardappelschoteltjes

Bijgerecht
  

under-heading

Mini aardappelschoteltjes

Ingredienten

100 gr aardappelen
4 champignons, fijn gesneden
1/8 rode paprika, héél fijn gesnipperd
1 ei
25 ml magere kwark of kookroom
zout & peper
1 zon gedroogd tomaatje op olie, fijngesneden

Bereiding

Schil de aardappel en snijd hem in zéér kleine blokjes. Kook deze in water met zout in 5 minuten gaar. Giet af in een vergiet en laat deze uitdampen.

Bak de zéér fijn gesneden paprika en de champignons in een koekenpan.

Snijd de zongedroogde tomaat fijn.

Schep de aardappelen, paprikachampignons en aardappelblokjes voorzichtig door elkaar.

Vet 4 één persoons ovenschaaltjes in met boter, verdeel het aardappelmengsels over de schaaltjes.

Klop de ei met de kwark los en voeg naar smaak zout en peper toe.
Verdeel dit over de 4 schaaltjes.

Verwarm de oven voor op 200Gr.C.
Bak de aardappelsoufflés in ongeveer 20 minuten goudbruin.
Serveer de aardappelen in deze schaaltjes.

Algemeen


persons : 4
time : 45 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken