Kipfilet in piri piri marinade

Big Green Egg / BBQ
  

under-heading

Kipfilet in piri piri marinade

Ingredienten

4 kipfilets
2-4 verse rode chilipepers
2 citroenen
2 teentjes knoflook
1 eetl. verse koriander
1 eetl. olijfolie

Bereiding

Ontdoe de chilipepers van hun zaadjes en snijd deze fijn.
Pers de citroenen uit.
Pers de knoflook uit.
Hak de koriander fijn.
Meng de chilipeper, citroensap, knoflook, koriander en de olijfolie in de kom van de keukenmachine en maak alles fijn.

Snijd de kipfilet in mooie stukken.

Schenk de marinade over het vlees en laat het geheel minstens 3 uur staan.

Rijg het vlees aan de BBQ pennen en rooster deze op de BBQ gaar.

Algemeen


persons : 4
time : 3 uur
book : Kookboek: Verandering van spijs
print : Afdrukken