Kerrie- Yoghurt saus

Saus / Dressing
  

under-heading

Kerrie- Yoghurt saus

Ingredienten

2 eetl. sesamzaad
½ bosje bieslook
2 kleine uien
1 eetl. sesamolie
1 eetl. kerriepoeder
250 gr room yoghurt
zout & zwarte peper, versgemalen

Bereiding

Het sesamzaad zonder olie of vet in een pannetje roosteren.

De bieslook wassen. droogdeppen en in stukjes knippen.

De olie in een pannetje verwarmen en de uiensnippers hierin glazig fruiten.
De kerriepoeder erover strooien en lichtjes laten bruinen.

Twee derde van de bieslook, twee derde van de geroosterde sesamzaadjes en alle gefruite uien door de yoghurt roeren.

De saus met zout en peper op smaak brengen.
Met rest van de sesamzaad en de bieslook bestrooien.

Algemeen


persons : 4
time : 25 minuten
book : Kookboek: Barbequen en grillen
print : Afdrukken