Groenten a la Normandie

Bijgerecht
  

under-heading

Groenten a la Normandie

Ingredienten

20 gr boter
40 gr bakbacon
4 stuikjes witlof
300 gr andijvie
1 grote tomaat
1 eelt room
zout en peper

Bereiding

Smelt de boter in een ruime pan en smoor de baconreepjes, niet bakken.
Voeg de fijngesneden andijvie toe en smoor de gaar.
Voeg op het aller laatst de fijngesneden witlof toe ( harde kern verwijderen).

Breng op smaak met zout en peper en roer er een eetlepel room doorheen.

Serveer bij deze groenten vis.

Opmerking:
De inspiratie van dit recept komt van een heerlijk vakantie diner in Normandie.
Bak de bacon niet maar smoor deze zachtjes !

Tip:
Deze groenten is heerlijk bij
Kabeljauw met Noilly Prat saus
.

Algemeen


persons : 4
time : 20 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken