Gevulde kalkoenfilet verpakt in filodeeg

Hoofdgerecht
  

under-heading

Gevulde kalkoenfilet verpakt in filodeeg

Ingredienten

450 gr kalkoenfilet ( een stuk)
50 gr paté
½ prei
125 gr champignons
5 vellen filodeeg
boter

Bereiding

Bak de kalkoen filet in een braadpan zo goed als gaar.
Snijd de prei in dunne ringen en de champignons in plakjes. Bak ze glazig in wat boter. Laat alles wat afkoelen ( of na gelang de menu voorbereiding, helemaal afkoelen).

Meng de champignons en de prei door de paté.

Snijd de kalkoen filet van boven in de lengte in en vouw hem iets open zodat er een V ontstaat. Vul de V met het paté-prei-champignons mengsel.

Omwikkel het geheel met filodeeg.
Bak de kalkoenfilet in 20 minuten goudbruin en warm in een voorverwarmde oven van 200 Gr.C.

Algemeen


persons : 6
time : 60 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken