Geroosterde paprika

Salades
  

under-heading

Geroosterde paprika

Ingredienten

Hoeveelheid paprika's naar keuze

Bereiding

Paprika’s doormidden snijden en zaadlijsten verwijderen.
Grillen in de oven ( 200Gr.C.) of op de BBQ totdat het vel zwart geblakerd is en blazen gaat vertonen.

De paprika’s in een plastic zak leggen en wat laten afkoelen zodat ze wat nagaren.
Paprika’s onder stromend koud water van het zwart geblakerd vel ontdoen.
Vruchtvlees in stukjes of reepjes snijden.

Paprika’s besprenkelen met dressing naar keuze, een olijfolie van goed kwaliteit is al voldoende.

Tip: Door paprika’s te roosteren gaat de zoete smaak de kruidige, typische paprikasmaak overheersen.
Mensen die niet zo van rauwe paprika houden kunnen geroosterde paprika’s meestal wel waarderen.

Algemeen


persons : 0
time : 30 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken