125 gr garnalen
2 avocado’s
1 elstar appel
1 limoen
¼ rood pepertje
3 eetl. mayonaise
1 eetl crème fraîche
1 eetl groene mosterd
Snij de avocado en de appel in kleine blokjes.
Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snijd het pepertje heel klein.
Pers de limoen uit.
Meng de appel, avocado en pepertje en voeg de limoensap toe.
Schep de garnalen erdoor.
Roer de mayonaise los met de crème fraiche.
Schep 1/3 hiervan in een apart bakje en meng hier de groene mosterd doorheen.
Schep wat van de mayonaise en van de mosterdmayonaise op een bord en trek er een mooie streep van.
Op de foto hen ik een streep getrokken met een lijmklam.
Zet hier een vulring op en vul deze met ¼ van het garnalenmengsel.
: 4
: 20 minuten
: Eigen recept
: Afdrukken