Dubbele sandwich met zalm en geitenkaas

Lunch
  

under-heading

Dubbele sandwich met zalm en geitenkaas

Ingredienten

6 sneetjes dun gesneden bruin of wit brood
4 blaadjes sla
1 tomaat, in dunne plakjes
150 gr gerookte zalm
geitenkaas, verkruimeld
2 eetl. olijfolie
2 theel. citroensap
½ theel. mosterd
zout & peper

Bereiding

Klop een dressing van de olijfolie, citroensap en mosterd. Maak op smaak met zout en peper.

Leg twee sneetjes brood naast elkaar.
Leg op een snee brood en blaadjes sla, leg hierop de zalm.
Smeer de zalm in met de gemaakte dressing.
Leg op het andere snee brood een blaadje sla, de plakjes tomaat en verkruimel hier de geitenkaas over.
Breng op smaak met zout en peper. Leg hier de derde snee brood op.
Leg deze twee sneetjes brood op de snee brood met de zalm.
Snij de dubbele sandwich diagonaal door.
Steek eventueel een tapas prikker in het brood.

Maak op dezelfde manier de tweede sandwich.

Een snel en smakelijk gerecht voor de lunch.

Algemeen


persons : 2
time : 10 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken