Couscous salade met feta

Slank
  

under-heading

Couscous salade met feta

Ingredienten

300 gr couscous
4 eetl olijfolie
3 á 4 eetl. balsamicoazijn
500 gr sperziebonen
8 zongedroogde tomaten
1 pakje feta kaas á 200 gr
peterselie, vers
zout

Bereiding

Couscous in kom doen en er 450 ml kokend water over schenken.
Olie, 2 eetlepels balsamicoazijn en zout toevoegen.
Couscous 5 minuten laten wellen.

In pan met weinig water en snufje zout de sperziebonen beetgaar koken, in vergiet afspoelen onder kokend water en laten uitlekken.

Met vork couscous tot losse korrels roeren.
Couscous laten afkoelen, regelmatig omscheppen.
Tomaatjes in stukjes snijden.
Feta in blokjes snijden.
Peterselie fijn snijden.
Sperziebonen, tomaten, feta en peterselie door afgekoelde couscous roeren.

Op smaak brengen met zout, peper en eventueel wat azijn.

Algemeen


persons : 4
time : 15 minuten
book : Kookboek: Sonja Bakker, Bereik en behoud .....
print : Afdrukken