Asperge aardappelsalade

Salades
  

under-heading

Asperge aardappelsalade

Ingredienten

8 dikke asperges
1 plak ham van 100 gr
1 grote bak aardappelsalade (kant en klaar)
eventueel wat peterselie voor garnering

Bereiding

Schil de asperges vanaf de kop en draai ze steeds een slag zodat ze geod geschild zijn.
Kook de asperges in water met wat zout in zo'n 15 -20 minuten beetgaar. ( tijd is afhankelijk van de dikte van de asperges.

Laat de asperges afkoelen.

Snijd de asperges is stukjes van 1cm, bewaar de topjes voor de garnering.

Snijd de ham in miniblokjes.

Meng ham, aspege stukjes en de aardappelsalade door elkaar en schep deze op een schaal.
Garneer de salade af met de achtergehouden asperges topjes.
Garneer eventueel met fijn gehakte peterselie.

Algemeen


persons : 4
time : 25 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken