Aardappelkoekjes met bieslook

Bijgerecht
  

under-heading

Aardappelkoekjes met bieslook

Ingredienten

600 gr kruimige aardappelen, geschild en geraspt
2 scharreleieren
2 eetl. tarwebloem
2 eet.l fijngeknipte bieslook
zout & peper
olijfolie traditioneel

Bereiding

Schep de aardappel met de eieren, de bloem en de bieslook door elkaar.

Voeg zout en peper naar smaak toe.
Verhit een beetje olie in een koekenpan met antiaanbaklaag em schep op ening afstand van elkaar lepels aardappelmengsel in de pan.

Strijk de aardappel uit tot koekjes en bak ze op halfhoog vuur aan beide kanten in 7 minuten gaar en bruin.

Houd ze warm op een bord op een pan kokend water of in een voorverwarmde oven van 75 Gr.C.

P.P.
245 Kcal
7gr eiwit
10 gr vet
32 gr koolhydraten

Algemeen


persons : 4
time : 30 minuten
book : C1000 Feestdagen folder 2007
print : Afdrukken