Aardappel omelet uit de oven

Bijgerecht
  

under-heading

Aardappel omelet uit de oven

Ingredienten

2 gekookte aardappelen
2 paprika's
1 rode ui
1 teen knoflook
4 eieren
½ dl melk
zout & peper, vers gemalen
3 eetl. olijfolie
50 gr geraspte oude kaas
25 gr feta
10 zwarte olijven zonder pit

Bereiding

De aardappel en paprika in blokjes snijden.
De ui en de knoflook fijn hakken.
De eieren loskloppen met melk zout en peper.
De olie verhitten en hierin de paprika, ui en knoflook omscheppend bakken.
Op het laatst de blokjes aardappel even meebakken.
Dit alles mengen met de olijven feta en eimengsel.
Een ovenschaal invetten en het mengsel erin schenken.
In een voorverwarmde oven van 200 gr C de aardappelomelet in 25 minuten bruin bakken.

Ook lekker met andere ingrediënten bv
roosjes broccoli of garnalen.

Algemeen


persons : 4
time : 60 minuten
book : Tijdschrift: Libelle
print : Afdrukken