Tonijn omelet

Tonijn omelet

Algemeen


persons : 8
time : 50 minuten
book : Recept van Marian L.

Ingredienten

4 eieren
60 ml melk
2 eetl. bloem
1 blikje tonijn, 185 gr uitgelekt
1 ui, gesnipperd
2 eetl. olijfolie
1 theel. chilipoeder
1 courgettes, geraspt
½ rode paprika, in blokjes
250 gr kaas, naar keuze
zout & peper, vergemalen

Bereiding

Klop de ei los, voeg melk en bloem toe en roer tot een glad mengsel.
Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de uitjes en de paprika aan.

Roer de tonijn, uitjes, paprika, chilipoeder, courgette en kaas door de ei.
Breng op smaak met zout en peper.

Giet het mengsel in een ingevette schaal ( 18x27x10 cm)
Bak de omelet in een voorverwarmde oven van 180 Gr.C. in ca. 30-35 minuten gaar.

Snij de omelet in vinger dikke repen of blokjes.

Serveer deze koud* of warm.

*Wij vinden koud (de volgende dag) het lekkkerst !