Macaroni, a la Engelen

Macaroni, a la Engelen

Algemeen


persons : 4
time : 30 minuten
book : Recept van Tobien

Ingredienten

500 gr gehakt
500 gr tomaten
1 paprika
1 ui
1 courgette
3 stengels bleekselderij
1 blikje tomatenpuree
zout & peper
scheutje ketjap
3 theel. oregano
½ bouillontablet

Bereiding

Uien, paprika, courgette, knoflook en bleekselderij fijn snijden.
Tomaten ontvellen in heet water.

Uien, paprika en de knoflook aan bakken in wat olie.
Courgette en bleekselderij toevoegen en mee bakken.
Gehakt erbij doen en rul bakken.
De ontvelde tomaten, tomatenpuree, zout, peper, ketjap, oregano en bouillontablet toevoegen.
5-7 minuten laten sudderen.

Pasta koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Schep de pasta op voorverwarmde borden en schep hier de gehakt-groenten saus op.
Strooi er eventueel wat geraspte Parmezaanse kaas over.