Mango yoghurtijs

Mango yoghurtijs

Algemeen


persons : 6-8 personen
time : 5 minuten
book : Kookboek: Jamie in 30 minuten

Ingredienten

500 gr bevroren mangoblokjes
2 eetlepels vloeibare honing
1 limoen
paar blaadjes verse munt
250 gr yoghurt

pure chocolade als garnering
honingraat als garnering

Bereiding

Doe de bevroren mango blokjes, de honing, het sap van de limoen, de yoghurt en een paar blaadjes verse munt in een blender.

Mix net zolang tot alles fijngehakt is en ijs is geworden
Schep het ijs uit de blender en zet zolang in de vriezer.

Opmerking:
Maak het ijs van te voren en zet in de diepvries om nog net iets harder te laten worden, ongeveer 30-60 minuten.
Laat je het ijs langer in de diepvries staan dan krijg je bevroren yoghurt. het is dus een manier om snel ijs te maken wat past in de filosofie van de titel van het kookboek: 30 minuten