Pizza tonijn

Pizza tonijn

Algemeen


persons : 1 persoon
time : 10 minuten
book : Eigen recept

Ingredienten

1 bol pizzadeeg klik hier voor mijn pizzadeeg1 blikje tonijn op olie
1 ruime eetlepel Ajvar ( of tomatensaus)
wat olijven
enkele kleine tomaatjes
wat geraspte kaas
enkele druppels chiliolie

Bereiding

Rol het pizzadeeg uit op een met bloem bestoven werkblad.
Besmeer de pizza met Ajvar

Open het blikje tonijn en druk er zoveel mogelijk olie uit. Rul de tonijn los en verdeel deze over de pizza.
Snij de olijven en tomaten doormidden en verdeel deze over de pizza.
Bestrooi de pizza met geraspte kaas.

Verwarm je Big green Egg indirect voor met pizzasteen op 250-270 Gr C.
Bak de pizza in zo’n ongeveer 10 minuten krokant en goudbruin.

Serveertip:
Druppel na het bakken wat druppels van deze lekkere Chili olie over de pizza.