Mediterrane pastasalade

Mediterrane pastasalade

Algemeen


persons : 4
time : 20 minuten
book : Eigen recept

Ingredienten

300-350 gr pasta naar keuze
150 gr tuinerwten ( diepvries)
4 eetlepels rode pesto
cherry tomaatjes
150 gr serranoham
150 gr york ham
verse basilicum blaadjes
olijfolie extra vierge

Bereiding

Kook de pasta volgesn de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaat.
Schep de pasta uit de pan en spoel onder koud water, laat de pasta goed uitlekken.
Breng het water weer aan de kook en kook de diepvries erwten 2 minuten, giet af en spoel onder koud water.

Meng de pasta en de erwten, roer hier de rode pesto doorheen.
Snijd de tomaatjes in stukjes en scheur de basilicum blaadjes in stukjes.
Meng deze door de pasta.

Verdeel de pasta over de borden. Verdeel de mini mozzarella bolletjes over de borden.
Verdeel twee hamsoorten over de borden.

Besprenkel de borden met een beetje olijfolie.

Heerlijke maaltijd voor een zoele zomeravond !