Crostini avocado tomaat walnoot

Crostini avocado tomaat walnoot

Algemeen


persons : 4 personen
time : 15 minuten
book : Diner Marian en Kees

Ingredienten

1 ciabatta brood
3-4 trostomaten
1 avocado
1 limoen
6 eetlepels olijfolie
8 walnoten

Bereiding

Snij de ciabatta in 8 repen en bestrijk deze dun met olijfolie. Toast de broodjes in de voorverwarmde oven 180G.C in 10 minuten goudbruin.

Snijd de tomaten kruislings in en dompel ze even in kokend water. Verwijder het vel, snijd de tomaat in partjes, verwijder het de zaden en snijd het vruchtvlees in blokjes.

Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel deze meteen met het sap van de limoen.
Hak de walnoten fijn.
Meng tomaat, avocado en walnoten door elkaar en breng op smaak met olijfolie, zout en peper.

Bewaar de salade koel, maximaal een halve dag.

Schep de salade