Tomatensoep met Italiaanse soepballetjes

Tomatensoep met Italiaanse soepballetjes

Algemeen


persons : 4
time : 30 minuten
book : Eigen recept

Ingredienten

1 pakje tomatensoep van Honig
250 gr soepgroenten
150 gr rundergehakt
zout
peper
1 theel Italiaanse kruiden

Bereiding

Maak de soep volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Voeg de 4 minuten van de kooktijd de soepgroenten toe.

Breng het gehakt op smaak met zout, peper en de Italiaanse kruiden. Draai er gehaktballetjes van.

Breng in een steelpan water aan de kook. Voeg de gehaktballetje toe en blancheer deze z' n drie minuten
Schep ze met een schuimspaan uit het water en voeg ze toe aan de soep.

Variatie:
- Je kunt de soep wat voller van smaak maken door er een blikje tomatenpuree toe te voegen.
- Wil je een stevige soep voeg dan vermicelli of een fijne pasta soort toe. Kijk voor de kooktijd hiervan op desbetreffende verpakking

Op de foto wordt de soep geserveerd met een broodje zongedroogde tomaat