Rucola salade met mozzarella

Rucola salade met mozzarella

Algemeen


persons : 4
time : 15 minuten
book : Tijdschrift: Allerhande juni 2012

Ingredienten

1 cantaloupe meloen
1 zak rucola 75 gr
150 gr parmaham of een ander soort rauwe ham
1 bol buffel mozzarella a 125 gr
4 eetl creme di balsamico classica
3 eetl olijfolie extra vierge
50 gr walnoten

Bereiding

Snij de meloen in vieren en schraap de pitten eruit.
Snij ieder kwart in smallere stukken en schil deze stukken.
Verdeel de rucola over 4 borden en leg de stukken meloen erop.
Scheur de plakken ham in stukken en leg die op de salade.
Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel deze ook over de borden.

Besprenkel de salade met de creme di balsamico en olie.
Strooi de walnoten erover en serveer.