Lente salade met bleekselderij en kaas

Lente salade met bleekselderij en kaas

Algemeen


persons : 6
time : 20 minuten
book : Tijdschrift: Jumbo

Ingredienten

1 struik bleekselderij
10 gr jambon d'Ardenne
1/2 galiameloen
100 gr jonge kaas
50 gr walnoten
2 eetl mayonaise
1 eetl citroensap
2 eetl peterselie
zout en peper

Bereiding

Was de bleekselderij en snijd deze in kleine stukjes.
Snijd de ham in reepjes( ik heb de ham langs de rand gelegd, zie foto).
Snijd de galiameloen in blokjes.
Snijd kleine blokjes van de kaas.
Hak de walnoten grof.

Maak een dressing van de mayonaise, citroensap en fijngehalte peterselie en breng deze op smaakmet zout en peper.

Meng alles ingredienten voor de salade door elkaar en meng de dresing erdoor.

Voedingswaarde:
213Kcal
10gr eiwit
17 gr vet
5 gr koolhydraten