Garnalen quiche

Garnalen quiche

Algemeen


persons : 4-8
time : 30 minuten + afkoelen
book : Eigen recept

Ingredienten

1-2 plakjes roomboter
bladerdeeg
1 ei (M)
50 ml crème fraîche 25 gr gemalen jonge kaas
100 gr Hollandse garnalen
1/2 eetl dille

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 °C

Bladerdeeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.

Ei loskloppen met crème fraîche.
Dille fijn hakken.
Dille en kaas door de creme fraiche roeren. Op smaak brengen emt zout en peper en d egesraspte kaas erdoor roeren.
Ovenschaaltje invetten of bekleden met bakpapaier.
Bladerdeeg in vorm leggen. Overhangende randjes wegsnijden. Garnalen erover verdelen.
Creme fraich mengsel ervoer verdelen. Taartje in ca. 20 minuten gaar bakken.

Laten afkoelen en in 4-6 puntjes snijden.
Eventueel voor het serveren nog even een klein beetje opwarmen.

Puntjes garnalen quiche kunt u serveren als amuse of bij bv een vis trio voorgerecht