Hollandse garnalen amuse

Hollandse garnalen amuse

Algemeen


persons : 8 stuks
time : 20 minuten
book : Eigen recept

Ingredienten

½ bakje Hollandse garnalen
2 theel. crème fraîche
2 theel. mayonaise
zout en peper
¼ theel. citroenrasp
paar druppels citroensap
2 theel. fijngehakte augurken
2theel. fijngesneden stukjes tomaat

Bereiding

Maak een dressing van de crème fraîche, mayonaise en citroensap. Breng deze op smaak met zout, peper, citroenrasp.
Snijd de augurk en tomaat fijn.
Roer de augurk, tomaat, Hollandse garnalen en de dressing door elkaar.
Zet afgedekt koel weg tot gebruik.

Laat het garnalenmengsel op kamertemperatuur komen voor gebruik.
Serveer de garnalen op minitoastjes.

Opmerking: Zelfgemaakte minitoastjes zijn natuurlijk het lekkerst.
Snijd uit een sneetje brood met een mes, of druk met behulp van een stekker rondjes of vierkantjes uit het brood.
Zet een droge pan op het vuur en rooster de broodstukjes aan beide zijde krokant.
Uiteraard kan je ook eerst het brood roosteren in een broodrooster als je die bezit en daarna van het geroosterde brood toastjes maken.
.