Bruschetta met drie soorten kaas

Bruschetta met drie soorten kaas

Algemeen


persons : 4
time : 25 minuten
book : Kookboek: Bijzonder

Ingredienten

4 lange schuine sneden champain stokbrrod
1 teen knoflook
2 eetl. olijfolie extra vergine
1 theel zwarte peperkorrels, fijngemalen
125 gr ricotta
4 mini mozzarella bolletjes
4 krullen Parmezaanse kaas
1 eetl verse oreganoblaadjes
zeezout

Bereiding

Grill het brood in een droge koekenpan tot het mooie goedbruine strepen heeft.
Wrijf met de snijkant van de knoflook over het geroosterde brood en druppel de olijfolie erover.

Wrijf een theelepel zwarte peperkorrels in een vijzel tot grove korrels.
Bestrijk de bruschetta met de ricotta en leg op elke bruschetta een mini bolletje mozzarella en een krul Parmezaanse kaas.

Druppel er wat olijfolie over en strooi bestrooi met wat oregano blaadjes, peperkorrels en zeezout.