Warme perzikken

under-heading

Warme perzikken

21 Aug 2022

Van de laatste aardappelen die in huis zijn heb ik zondagse frietjes gemaakt. Ook een stukje bavette uit de diepvries gehaald voor op de Big Green Egg.
Er lagen ook nog perzikken in de koeling die zelfs na een week nog hard waren. Deze lekker opgekookt met crème de cassis en rode port.
Mooie basis toch voor een Zondagse maaltijd....
Welke groenten zullen we erbij eten, zoveel keuze is er in een Corona week niet meer ( De sla en de komkommer daar heeft de buurvrouw voor gezorgd incl de melk want die was op)
We hadden dus de keuze uit sla, komkommer en oude snijbonen.
Mijn lief kijkt mij aan, Mmmm bij friet, vlees en warme perzikken.....doe vandaag maar geen groenten.
Ik zeg; "Okay ik zal kijken" Even later kom ik weer buiten en zeg tegen hem "Ja, geen groenten lag ook in de groentenlade" hij staat bij de bbq, draait zich om en schiet in de lach.

Welke groenten zou jij gekozen hebben bij dit gerecht?

Klik hier voor de perzikken in portsaus

div-line