under-heading

Papaja saus

19 Aug 2022

Vanmorgen, na een blik op de diepvries lijst geworpen te hebben wist ik wat we zouden eten vandaag. Kabeljauw met papaja saus.
Houd jij ook een lijst bij met alles wat in de diepvries ligt, ik wel. Hij hangt gewoon met een magneet op de deur.
Ik weet zelfs in welk compartiment ik het kan vinden, zodoende wist ik heel snel wat we zouden eten want de papaja saus lag in 'hok' 1.
In de vis lade lagen nog 2 stukken kabeljauw!
De naam van het originele gerecht is "Floribbean" Grouper with Red Pepper-Papaya Jam.
Grouper is tandzeebaars maar ik maak dit gerecht altijd met kabeljauw.
Natuurlijk is het lekker als je de papaja 'jam' er ook bij maakt ( kan je ook goed invriezen) maar zonder de jam is de kabeljauw ook erg lekker bij bv gebakken aardappelen.
De paneer voor de kabeljauw maak
je met panko, geraspte kokos en fijn gehakte cashewnoten.
Ons brengt dit gerecht terug naar Florida....sweet memories van een mooie vakantie bij onze 'kids'.
Het was weer heerlijk vanavond!

div-line