Pizza time: Saoedi Arabie

under-heading

Pizza time: Saoedi Arabie

27 Mar 2022

Een goede pizza deeg maken is nogal een hele kunst en wetenschap.

Deze keer het deeg gemaakt volgens een recept uit de pizza bijbel.
Pizza deeg volgens de koude rijs ( 24 uur koelkast) methode gemaakt.

Vandaag was weer F1 en het is de bedoeling om dit jaar dan iedere keer een pizza te eten.
Nu is mijn lief meer pizza liefhebber dan ondergetekende.
Om wat inspiratie op te doen heb ik de pizza bijbel gekocht.
Eerlijk is eerlijk daar staan wat combinaties in die ik zelf niet zou bedenken....en dat is nu juist weer inspirerend!
Een pizza met pulled pork, ik zou het niet bedenken en eigelijk zou ik het ook niet een twee drie maken ware het niet dat ik nog Pulled Pork in de diepvries heb liggen. Te weinig voor een maaltijd voor ons tweeën omdat ik gedacht had daar kroketten van te maken. Daar is het nog niet van gekomen dus waarom dan niet gebruiken voor een pizza test recept.
Ik had er geen hoge verwachtingen van maar het was erg lekker.
Ipv tomatensaus was de basis chilisaus, daar over de pulled pork en de maïs.
Op naar de volgende race en naar weer een nieuwe pizza ???? Ik ben benieuwd welke het gaat worden,heb aan mijn lief gevraagd of hij een pizza uit het boek wil kiezen!

div-line