under-heading

Japanse dumplings

20 Mar 2021

Wat leuk als iemand ook recepten deelt.
Ik zeg altijd je hoeft het wiel niet uit te vinden, dat is al gedaan. Hetzelfde telt voor recepten, ze zijn al uitgevonden, uitzonderingen daargelaten.

Ik ben wel van het delen, daarom heb ik ook een eigen website. Leuk om je te laten zien wat ik gekookt heb en altijd indien van toepassing met bronvermelding. Wat ere wie ere toekomt.
Ook altijd leuk om te zien wat andere maken en ook leuk als ze dat dan ook delen op instragram of Facebook.

Dit gerecht komt uit het kookboek: modus operandi. Dit kookboek heb ik aan mij voorbij laten gaan, persoonlijk vind ik 195 euro voor een kookboek te duur.
Leuk als iemand enthousiast is over een gerecht en het recept dan ook deelt.
Dus ik aan de slag vanavond, voor het eerst gebakken dumplings gemaakt. Een combi van bakken en stomen.
Krokante onderkant en gestoomde bovenkant.

Klik hier voor het recept

Als side dish, groenten springrolls erbij.
Wat hebben we genoten!!!!!!

Nog te vermelden, het 'moest' eigenlijk op de Big Green Egg bereid worden, ik heb het gewoon in de pan gedaan vanavond. Even een keertje geen zin in buiten koken!

div-line