Curtis Stone methode

under-heading

Curtis Stone methode

14 Jan 2021

Althans zo noemen wij dat hier in huis zo!

Curtis Stone, een Australiƫr, woont nu in California USA, eigenaar van restaurant Maude en Butchershop Gwen.

In 2018 gaf hij een Masterclass Grillen bij Masterchef Australiƫ.
Vlees moet na bakken of grillen altijd even rusten. Curtis laat het vlees tussendoor rusten!(grillen-rusten-grillen)
Wij bereiken altijd een goed resultaat met deze bereidingswijze, vandaar dat wij het dan hier in huis gemakshalve de Curtis Stone manier noemen.

Vandaag een mooi stukje Dry Aged Entrecote van @kloosterboerderij_van_buuren
Lekker met haricot verts erbij.

Bij een feestelijke dag hoort ook een mooie wijn. Deze hebben we jaren geleden gekregen, mooi moment om hem nu open te maken.
Vlees is zo lekker, de volgende keer zonder saus!

Klik hier om te bereidingswijze te lezen.

div-line