under-heading

Buiten koken

11 May 2020

Zo ontspannend. Zo leuk om te doen.
Ja ik weet het, het kost iets meer tijd dan in de keuken de gaspit aandraaien. Maar juist die extra tijd dat geeft de ontspanning.
Houtskool aanmaken, vuurtje goed regelen, ‘n gezellige bezigheid. O ja wijntje erbij :-)
Potjes, pannetjes, kruiden, olie, tang, spatels…. alles een beetje rond je heen verzamelen want steeds naar de keuken binnen lopen is wel een heel gedoe.

Deze gevulde kipfilet is eigenlijk een gerecht wat binnen op het vuur bereid wordt maar die wij lekker buiten op de JoyStove bereid hebben.
De JoyStove is ons “wonderpotje” Je kunt erop grillen, wokken en braden. Grillen doen wij alleen in de vakantie. Thuis gebruiken we hem om op te wokken en te braden.
Ik heb geen aandelen in de fabriek maar als je van buiten koken houdt dan zou ik dit maar heel snel op je verlanglijstje zetten!
Je kunt hem ook nog eens heel makkelijk oppakken, ook als hij warm is. Dan zetten we hem lekker onder de tafel, worden onze benen en voeten ook verwarmd, maar dit terzijde.

Terug naar het recept, Kip gevuld met avocado, tomaat, basilicum en ui. Niet zo moeilijk, volg gewoon het recept en dan komt het helemaal goed.

div-line