under-heading

Paella

18 Mar 2020

Eten uit de voorraadkast.
Het Corona virus houdt de wereld in zijn greep. Er wordt veel gehamsterd, ik probeer juist het tegenovergestelde te doen. Het is mijn missie nu om zoveel mogelijk te koken met ingrediƫnten uit de voorraadkast of uit de diepvries. Uiteraard wel aangevuld met verse groenten. Wat ik perse niet wil is dat mijn voorraadkast nog voller wordt, want eerlijk gezegd is hij al best wel vol.

Gisteren weer iets uit de voorraad kast opgemaakt. Pff ik schrok vd datum op de verpakking ( goed tot einde 2019) maar ach die datum het is maar een indicatie, de rijst zag er nog perfect uit!

Op het menu stond deze makkelijke Paella.
Ik krijg er echt plezier in en vooral in het creatief denken. Heb je geen diepvries erwten en wel een potje gebruik dan die. Heb je helemaal geen erwten maar wel tuinbonen of wortel ook goed. Heb je geen chorizo maar wel ham of snijworst, kan allemaal!

Wat ik al zei ik hamster niet, ik probeer iets te maken met mijn voorraad al ontkom ik er niet aan dat ook ik boodschappen moet gaan doen aan het einde vd week.
Maar tot nu toe gaat het me goed af. Ik probeer zoveel mogelijk contacten te vermijden om mezelf te beschermen want helaas ik val in de risicogroep!

O ik vergeet te zeggen, de Paella rijst was lekker! We waren vergeten hoe lekker dit simple gerecht was!

div-line