Persiana

under-heading

Persiana

28 Dec 2016

Onder de Kerstboom lag oa voor mij het boek Persiana van Sabrina Ghayour.
Recepten uit het Midden-Oosten en verder. Een keuken waar ik niet veel van af weet. Volgens de beschrijving staat het vol met 100 moderne, eenvoudige recepten met de unieke smaak van de Midden-Oosterse keuken.
Vandaag meteen iets uitgeprobeerd, Kip met ras el hanout en granaatappel pitjes met een heerlijke yoghurtdressing, met niet al te veel ingrediƫnten zet je inderdaad een heerlijke maaltijd op tafel.

Voor sommige ingrediƫnten moet je wel even 'n keertje naar zo'n gezellige Midden-Oosten winkel want in een gewone supermarkt kan je niet alles krijgen. Uiteindelijk valt het wel mee, als je even een lijstje maakt dan zie je dat het ook vaak dezelfde kruiden zijn. Dat is nu juist het leuke, die geven de smaken die nieuw voor mij zijn. Heeft u ooit eerder gehoord van bv Sumak en granaatappel melasse?

Kortom weer genoeg nieuw inspiratie gekregen

div-line