Hangop met een moderne twist

under-heading

Hangop met een moderne twist

03 Jun 2015

Er is niets mis met oude recepten. Hangop met aardbeien is zo'n ouderwets grootmoeders recept. Het klinkt in iedergeval oubollig maar de smaak is zo lekker dat er niets ouderwets aan is.
Je hoeft geen keukenprinses te zijn om dit te kunnen maken!
Het enigste wat je een beetje moet hebben is tijd.
Heb je niet zo veel tijd plan het dan goed in want met een goed planning is het heel goed te doen.

Hang de yoghurt bv s'avonds uit in een theedoek voor je naar bed gaat, dan is hij de volgende ochtend mooi uitgehangen.
Heb je in de ochtend ook weinig tijd, leg dan de theedoek met de uitgehangen yoghurt tezamen in een schaal en zet de schaal in de koelkast.
S'avonds hoef je dan nog allemaal de uitgelekt yoghurt uit je theedoek te scheppen en te mengen met geklopte slagroom.
De aardbeien kan je ook heel goed de avond van te voren al in de marinade zetten.
Klaar is je hangop met verse aardbeien!!

Heb je wel wat meer tijd maak dan ook de basilicum siroop, deze geeft een moderne heerlijke twist aan het gerecht!

div-line