under-heading

01 Jan 1970

Heb je ook altijd problemen met het maken van een goede Hollandaise saus?
Grijp je soms uit gemakzucht naar een pakje saus?
Niet doen, zelf gemaakt is veel lekkerder!!

Heb je al eens geprobeerd mayonaise te maken met behulp van de staafmixer? Deze Hollandaise saus is gestoeld op het zelfde principe en kan dus niet mislukken.

Echt het stelt niets voor: Je doet 2 eidooiers wat citroensap en een snuf zout in een hoge maatbeker en mix het geheel met behulp van een staafmixer.

Smelt ondertussen de boter op een zacht vuurtje.

Laat daarna de boter terwijl de staafmixer aanstaat, langzaam in het eidooier mengsel druppelen totdat je een mooie saus hebt gekregen.

Roer de crème fraiche erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de saus maar laat hem niet meer koken en houd hem warm.

Wil je het recept graag uitprinten, klik dan hier.
Voeg wat dille toe aan de Hollandaisse en je hebt een heerlijke saus voor dit gerecht.

Succes en alvast smakelijk eten!

div-line