Gerookte palingboter

under-heading

Gerookte palingboter

15 Mar 2014

Koken is niet moeilijk, je moet soms gewoon net op een idee gebracht worden. Afgelopen maandag zijn we met mijn schoonmoeder wezen eten ‘bij Fien’ . Mijn ega had als hoofdgerecht gekozen voor kabeljauw met palingboter.
Gister heb ik het thuis gemaakt, gewoon mijn eigen interpretatie van wat ik op zijn bord heb zien liggen.
Ik ben blij, hij vond het zeker zo lekker dan afgelopen maandag!

Moeilijk te maken, nee helemaal niet. Dit kabeljauw gerecht met spinazie is binnen 20 minuten klaar, daar tel ik de tijd van de aardappelschotel uit de oven die ik erbij had niet mee. Gebruik je daar kant en klare aardappelen, ovenfriet of iets dergelijks voor dan blijft je tijd binnen de 30 minuten, mooi toch!

Tip maak wat meer palingboter en vries deze in kleine portie in, ook lekker als basis op een toastje.

div-line